Άρθρα και νέα

ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ

Αγαπητοί πελάτες,
θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στα πλαίσια των γενικότερων διαδικασιώναναδιοργάνωσής της εταιρίας μας, πήραμε τη στρατηγική απόφαση να μετακομίσουμε σε νέο κατάστημα, με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας!
Πρόκειται για ένα κτίριο που πληροί τις σύγχρονες προδιαγραφές, παρέχοντας στους πελάτες και εργαζόμενους ένα καλαίσθητο και λειτουργικό περιβάλλον εργασίας που καλύπτει πλήρως τις επαγγελματικές και ανθρώπινες ανάγκες.
Από Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου θα μας βρίσκετε στο νέο μας κατάστημα.
Η νέα διεύθυνση είναι:Ηρώων Πολυτεχνείου 149, Ελευσίνα (50μέτρα από το παλιό μας κατάστημα-προς Μάνδρα)
Τα στοιχεία επικοινωνίας παραμένουν ίδια, τα οποία υπενθυμίζουμε ότι είναι: τηλ. 2105546621 & Email info@motosaltas.gr
Με εκτίμηση,
Ιεροθεος Σπ. Σαλτας

  

 

***NEO SITE***
Το νέο, αναβαθμισμένο μας site είναι online!!!!
Το νέο www.motosaltas.gr είναι εδώ, με σύγχρονη εμφάνιση, εμπλουτισμένες δυνατότητες και νέες οθόνες παρουσίασης του περιεχομένου, που προσαρμόζονται αυτόματα στις διαστάσεις κάθε υπολογιστή, tablet ή κινητού.
Το νέο μας site είναι ένα δυναμικό κανάλι επικοινωνίας, που επιτρέπει την άμεση ενημέρωση του περιεχομένου, μέσα από σύγχρονες υποδομές, έτσι ώστε να παρέχεται έγκαιρη και ολοκληρωμένη πληροφόρηση για τις τελευταίες εξελίξεις της αγορας.
Στο νέο μας site μπορείτε να ενημερωθείτε, εύκολα και γρήγορα, μέσα από μία απλή διαδικασία πλοήγησης, για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, και τη συνολική εταιρική εικόνα της ΜΟΤΟ ΣΑΛΤΑΣ.
Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για πληροφορίες, ερωτήματα ή σχόλια σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, μέσα από τις δυνατότητες που παρέχονται στη σελίδα της επικοινωνίας.
Καλή πλοήγηση!

https://www.motosaltas.gr/